Ramon Llop

 

Ramon Llop i Beneyto

Estudia a l’EASD (Escola d’Art i Superior de Disseny) d’Alcoi (2005) i després a l’EASD de Castelló de la Plana (2008) i obté diversos títols i graduacions en l’àmbit de la comunicació, la publicitat i el disseny gràfic.

Poc després comença la seua carrera professional col·laborant, dirigint i/o executant directament diversos projectes simultanis durant diversos anys a l’OCCC (Octubre Centre de Cultura Contemporània), l’Editorial 3i4, el setmanari EL TEMPS, entre altres.

A finals del 2011 inicia una nova etapa juntament amb el fotògraf Albert Doménech sota el nom de L’iglú Estudi Creatiu, i creen un espai multidisciplinar en què s’ofereixen diverses solucions publicitàries a nivell de disseny i imatge.

Al llarg d’aquest temps ha obtingut diversos premis, reconeixements i ha format part de jurats en concursos de cartellisme d’arreu del territori valencià.

Actualment i des de 2016 combina el seu temps treballant com a director d’art de PILES Editorial de Música S.L. i alhora dirigint diversos projectes de comunicació, tant per a l’àmbit públic com per al privat, al seu propi estudi, on desenvolupa tota mena d’encàrrecs dins del món visual.

 

   

Estudia en la EASD (Escuela de Arte y Superior de Diseño) de Alcoi (2005) y luego en la EASD de Castelló de la Plana (2008) y obtiene varios títulos y graduaciones en el ámbito de la comunicación, la publicidad y el diseño gráfico.

Poco después comienza su carrera profesional colaborando, dirigiendo y / o ejecutando directamente varios proyectos simultáneos durante varios años en el OCCC (Octubre Centre de Cultura Contemporània), la Editorial 3i4, el semanario EL TEMPS, entre otros.

A finales de 2011 inicia una nueva etapa junto con el fotógrafo Albert Doménech bajo el nombre de L’iglú Estudi Creatiu, y crean un espacio multidisciplinar en el que se ofrecen varias soluciones publicitarias a nivel de diseño e imagen.

A lo largo de este tiempo ha obtenido varios premios, reconocimientos y ha formado parte de jurados en concursos de cartelismo de todo el territorio valenciano.

Actualmente y desde de 2016 combina su tiempo trabajando como director de arte de PILES Editorial de Música S.L. y a la vez, dirigiendo varios proyectos de comunicación, tanto para el ámbito público como para el privado, en su propio estudio, donde desarrolla todo tipo de encargos dentro del mundo visual.

Comunicació

És l’acció conscient d’intercanviar informació entre dos o més participants per tal de transmetre o rebre un o diversos missatges diferents.

Disseny gràfic

Branca del disseny orientada a la composició d’imatges i textos per a la comunicació d’un missatge.